Virimas garuose yra vienas sveikiausių maisto ruošimo būdų. Šiluma į maistą perduodama daug greičiau, todėl, užuot išdžiovinę patiekalą, garai jame išlaiko drėgmę, paruoštas maistas yra daug skanesnis ir maistingesnis. Gaminant garuose išsaugomi svarbūs mineralai ir vitaminai, maistas išlaiko intensyvų skonį, tekstūrą ir spalvą. Patiekalas išlieka ypač sultingas ir minkštas.
Gorenje kombinuota garinė orkaitė yra skirta maisto ruošimui įvairiausiais būdais: pradedant garinimu, kepimu, skrudinimu, troškinimu, blanširavimu, lėtu virimu, baigiant „sous vide“ ir daugeliu kitų. Joje, galėsite ne tik garinti daržoves, kaip daugelis pamanytų, bet taip pat puikiausiai paruošite žuvį, mėsą, paukštieną, duoną, pyragus ir dar daug kitų patiekalų. Be to, ši kombinuota garinė orkaitė gali būti naudojama ne tik maistui ruošti. Joje galima šildyti maistą, blanširuoti produktus, kildinti tešlą, atitirpinti gaminius ir dezinfekuoti indus. Oho, tiesa?