Plakite su druska
Skamba pažįstamai? Kad ir kiek meilės bei geros energijos įdėtumėte ruošdami sausainių tešlą, tačiau galutinis rezultatas Jūsų netenkina. Ir taip kiekvieną kartą esate priversta pripažinti, kad anytos kepti sausainiai yra geresni nei Jūsų. Su šiuo faktu galite susitaikyti, tačiau jei jaučiate norą įgyti daugiau pasitikėjimo savimi, tada, kai kitąkart plaksite kiaušinius sausainiams, įberkite šiek tiek druskos. Štai taip iškepsite auksaspalvius sausainius ir galėsite pavaišinti netikėtai užsukusius svečius. Net jei šie svečiai - Jūsų anyta.
Nuobodūs sausainiai? Papuoškite mėta
Jei svečiai beldžias į duris, o Jūs tegalite jiems pasiūlyti tik nuobodžiai atrodančių sausainių, nenusiminkite. Pabarstykite cukraus pudra ir papuoškite mėta, melisa, šviežiomis uogomis ar bet kuo kitu, ką turite po ranka ir kas gali suteikti gyvumo. Nepamirškite, jog cukraus pudra greitai sugeria spalvą iš aplinkos. Šviežius vaisius ir drėgnus papuošimus reikėtų dėti paskutinę minutę.