Mmm

Kurią lietingą popietę įsitaisykite patogiai savo mėgstamame fotelyje ir pasimėgaukite skaitymu, suteiksiančiu Jums tikrą atradimo jausmą. Čia tikrai rasite gerų patarimų, kurie paskatins Jus grįžti atgal į virtuvę, kurią palikote vejami baimės jausmo (ši baimė susiformavo dėl metų metus profesionalių virėjų armijos atkakliai peršamos nuomonės, jog maisto ruošimo menas yra sunkus, labai sunkus). Knygą MMM taip pat galite naudoti kaip patogią knygelę, į kurią galima bet kada žvilgtelėti, kai tik prireiks kelių gerų patarimų. Ši knygelė tiesiog nepamainoma, kai, pavyzdžiui, reikia sužinoti kaip išvengti blyškių pilkų grūdelių ant kukurūzų burbuolės koto, padažo fobijų, viščiuko skerdynių, nusėdusio “tzatziki” ir kitų virtuvės iššūkių.

“Gorenje” linki Jums smagiai praleisti laiką su MMM.

Pjaustymas, raikymas, smulkinimas - Patiekalus ruoškite be gausybės fanfarų

Mūsų laimei profesionalūs virėjai neturi patento naudingiems maisto ruošimo patarimams, susijusiems su pjaustymu, smulkinimu, raikymu ir patiekalų ruošimu be didesnių fanfarų. Kiekvienas turi teisę atsipjauti ir sau gabaliuką.

Pjaustymas - Nuo paukštienos žirklių iki lytėjimo pojūčio

Nieko nėra gardžiau už krevečių sumuštinį su šviežiomis luptomis krevetėmis. Tačiau visas gardumas dingsta, kai kiekviename kąsnyje pilna kiautų.

Spalvos - Spalvos skatina apetitą

Ar nenorėtumėte, kad svečiai suvalgytų visą patiekalą, o ne tik kramsnotų iš mandagumo? Tada atminkite tai, kad žmonės dažniausiai su maistu elgiasi taip: jei maistas jiems atrodo patraukliai, jie valgys net pasigardžiuodami, o jei ne - maistas galiausiai atsidurs šiukšlių dėžėje.

Profesionalus virėjas - Gerai gaminti smagumėlis

Kai kam gali atrodyti, jog gerai gaminti gali tik žmonės, tariantys savo patiekalus užsienietišku akcentu, ir, jog save gerbiančiam virėjui privalomi sudėtingi receptai su daugybe įmantrių užsienietiškų žodžių. Kokia nesąmonė!

Baigta? Nosies patarimas bei kiti naudingi patarimai

Tikrai nėra blogai naudoti patiekalų termometrą, kuris parodo, kada patiekalas iškeptas. Tačiau kam priklausyti nuo prietaiso, jei įmanoma išmokti kelių paprastų metodų? Be to, įdomu į kaip kiaušinį įkištumėte termometrą?