Spalvos

 

Ar nenorėtumėte, kad svečiai suvalgytų visą patiekalą, o ne tik kramsnotų iš mandagumo? Tada atminkite tai, kad žmonės dažniausiai su maistu elgiasi taip: jei maistas jiems atrodo patraukliai, jie valgys net pasigardžiuodami, o jei ne - maistas galiausiai atsidurs šiukšlių dėžėje.

Nesunku pateikti spalvingą meniu, tačiau patiekalus ruoškite taip, tarsi ruoštumėte savo vakarinį drabužį. Galvokite kontrastais. Stebinkit akį. Tačiau kaip? Kaip pagyvinti Jūsų įprastą nuobodų stalą, kad svečiai jam negalėtų atsispirti? Kaip naudojant žiedinį kopūstą sukurti tikrą vaizdo efektą Kalėdinėje lėkštėje? Kaip pagaminti dėmesio vertus patiekalus, kurie sukeltų pavydą darželio vasaros vakarėlyje? Skaitykite toliau ir sužinosite.